tiistai 6. tammikuuta 2015

Tutti Frutti-sorbetti

Mikähän ihme viiraus lie värjärillä ollutkaan, kun on laittanut näitä värejä samaan lankaan? Sitä tuli mietittyä moneen kertaan vyyhtejä keriessäni ja vielä sukkia neuloessa. Ei ihme, että tämäkin lanka on saanut olla laatikossa pari vuotta koskemattomana.

Vyyhdittäessäni lankaa värjäystä varten, olin sitonut vyyhdit hieman leväperäisesti ja sehän tietysti kostautui lankoja keriessä. Nyt kuitenkin oli tullut aika näiden sotkuvyyhtien hävitä lankalaatikosta.

Eipä se kerälläkään juuri paremmalta näyttänyt.


Ensimmäisen sukan varren neulottuani näistä tuli ihan mieleen Tutti Frutti-sorbetti. Kesää ja jäätelöä miettiessä nämä valmistuivatkin nopeammin kuin olin ajatellut.

 Lanka: Drops Big Fabel (itse värjätty)
Puikot: 4,0 mm
Ohje: oma perus
Koko: 42-43
Silmukoita: 48
Langan kulutus: 148g
 
Jos ei muuta, niin tuovat nämä ainakin väriä talven keskelle. Vähän pidemmät varret olisi voinut tehdä, niin olisi saanut koko erän kulumaan näihin. Pitäisiköhän oikeasti ottaa itseään niskasta kiinni ja opetella neulomaan sukat varpaista varteen? Nyt tätä "ihanuutta" jäi vielä n. 50g, mutta ehkäpä tämä onkin raitalankana kivempi?


2 kommenttia:

  1. Minun mielestä nämä sukat näyttää oikein kivoilta, lopulta aika hauska tuo väriyhdistelmä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Varsin raikkaathan näistä tuli ja hyvähän se on välillä testailla jotain vähän erilaisempiakin yhdistelmiä :)

      Poista