maanantai 8. syyskuuta 2014

Sisustusjuttuja

Innostus pieneen sisustuspostaukseen lähti eilisestä olohuoneen lattian maalauksesta.

Voitte varmasti kuvitella, miltä näytti vanha mäntylattia, kun siinä on tassutellut vuosien saatossa neljä suurehkoa koiraa. Lakkapinnasta ei ollut jäljellä kuin muisto ja tuntui, että lattia imi huoneesta kaiken valon sekä sai sen näyttämään aina tunkkaiselta ja likaiselta, vaikka kuinka olisi puunannut. Tähän onneksi löytyi ratkaisu rautakaupasta: Tikkurilan Betolux Aqua.

Maalatessa koitin vähän ideoida, miten huonekaluja voisi järjestellä uudelleen ja pari vuotta vanha lipasto löysi nyt vihdoinkin mielestäni juuri oikean paikan. Tämän lipaston laatikoista löytyy osa lankavarastoistani (ja yksi jämälankapurkki on löytänyt tiensä lipaston päälle). Verhon ompelin keittiön verhoista ylijääneestä Ikean Aina-kankaasta. Aamuauringon pilkistellessä ikkunasta en voi kuin ihastella tätä valoisuuden, puhtauden ja raikkauden tunnetta.


Lipaston vieressä osittain näkyvä laatikko on odotellut saunatuvalla "jokusen tovin", kun en oikein ole osannut päättää, mihin sen laittaisin ja mitä käyttötarkoitusta varten. Nyt sekin pääsi pesun kautta sisälle ja parhaaseen mahdolliseen käyttötarkoitukseen: lankalaatikoksi. Laatikon täyttö on vielä vaiheessa, mutta se ei varmaan tule tuottamaan suurempia ongelmia. :)


Koska pääosin neulon sohvalla istuskellen, ovat lankavarastot (tai ainakin osa niistä) nyt sopivalla etäisyydellä.


Lipaston vanhalle paikalle pääsivät rahit, jotka ovat yllättäen täynnä lankoja...


Onkohan tähän lankojen hamstraukseen saatavilla mitään apua vai onko ainoa vaihtoehto alkaa rakentamaan laajennusta? Toisaalta, mikäs sen hienompaa, kuin oma lisäsiipi vain langoille... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti