torstai 22. kesäkuuta 2017

SNY kevät 2017 - kesäkuun paketti

Hui, miten nopeasti tämäkin kevät hurahti ja tuli kevään SNY-kierroksen viimeisen paketin aika. Jännityksellä odotin pakettia ja sieltä löytyvää paljastusta siitä, kuka ihana minua on ilahduttanut koko kevään. :) SNY:kesni tällä kierroksella paljastui Instagramissa seuraamani ja neulepodcasteistakin tuttu Villasukkamurmeli. Kiitos mahtavasta keväästä! <3

Itsellänikin on jäänyt blogin päivittäminen heikoille, ei tosin podcastin vaan Instagramiin liittymisen jälkeen. Varsinkin, kun nykyään tulee oltua koneella todella vähän ja kännykällä pitkien tarinoiden kirjoittaminen on niin hidasta. Jotenkin tuntuu, että tässä yhtälössä Insta vain toimii paremmin. :)

Tämä viimeinen paketti oli (kuten aiemmatkin) aivan huikea!

Paketista paljastui ihana kissakortti, joka oli lahjakortti omavalintaisiin villasukkiin. Siinähän tulikin sitten valinnan vaikeus miettiessä, millaisia sukkia kaipaisin. Kävin penkomassa omaa sukkalaatikkoa ja huomasin, että siellä on aika paljon yksivärisiä sukkia. Siitä tulikin ajatus, että jotkut kirjavat, mahdollisimman moniväriset vaikka raitasukat olisivat oikea piristys :)

Lisäksi paketissa oli toinenkin kortti, jonka teksti oli itselleni oikein oiva muistutus: "Parasta tulevaisuudessa on, että se tulee päivä kerrallaan".

Ja ne langat <3 Yksi vyyhti Louhittaren luolan Tuulen tytärtä värissä koralli. Tämä olikin hauska sattuma (?), kun keväällä Salossa Ilossa käydessäni pitkään mietiskelin Hedgehogin korallin värinen sukkalanka kädessäni, lähtisikö se mukaani. Sillä kertaa löytyi kuitenkin niin monta muuta vyyhtiä, että koralli jäi haaveisiin... Tämä oli kyllä taas ihan ajatusten lukua ja tosi kiva, että pääsen testaamaan tuota Tuulen tytärtäkin. :) Paketissa oli myös yksi vyysti Rva Silmusolmun Säihky Sukkista mahtavissa turkoosin sävyissä. Tämäkin on itselleni ihan uusi tuttavuus. Vyyhtien lisäksi paketissa oli vielä kaksi kerää Filcolanan Arwettaa. Vähän alkoi kutkuttelemaan joku kiva huivimalli näistä... :)


Pakettiin oli vielä laitettu suklaata ja teetä. Näitä onkin hyvä nautiskella sopivaa huiviohjetta etsiessä. :)


Kiitos vielä kaikista ihanista muistamisista kevään aikana ja aurinkoista kesää! <3

2 kommenttia:

  1. Ihana lopuhuipennus! Arwetta on kivaa lankaa ja sinä sait sitä ihana värisenä. Rouva Simusolmun värjäämät langat on ihania. Joko päätit huvimallin langoille?

    VastaaPoista
  2. wau mikä paketti sinullekin on rantautunut.
    Tuo on kyllä tosi, että itsellä ei ole tullut blogiin päivitettyä, vaikka jotain olen tehnyt.. Tulee instaan laitettua ja sieltä jaettua myös fb:n. Jotenkin laiskistunut blogin kanssa..

    VastaaPoista