maanantai 8. toukokuuta 2017

SNY kevät 2017 - toukokuun paketti

Toukokuun paketti saapuikin pian huhtikuun paketin jälkeen tai ainakin aika tuossa välissä tuntui menevän kuin siivillä. Lyhyessä ajassa oli parini (taas) onnistunut kasaamaan paketin täynnä lemppareita.:)

Tutun oloisesta ruskeasta laatikosta paljastui Addin pitsipyöröpuikot, joista itseltäni aiemmin löytyy vähän suurempaa kokoa olevat puikot ja olen parini kanssa aivan samaa mieltä, nämä ovat loistavat :) Lakritsi-vadelmavalkosuklaa oli myös entuudestaan tuttua (nam!) ja ihanina uusina tuttavuuksina kumpikin teemaku. Kortti on älyttömän suloinen ja pääsi koristamaan jääkaapin ovea. Mukana tullut huiviohje olikin ennalta tuntematon, mutta todella mielenkiintoisen oloinen ohje. Ohjeessa oli useampi erilainen pitsikuvio, joten ei ainakaan pääse kyllästymään kesken neulomisen. Jos vain parillani on blogi / instagramtili, käynkin kierroksen jälkeen heti kurkkimassa, millaisia huiveja hänen käsissään on tällä ohjeella syntynyt :)


Lankana oli hurjan monta kerää Filcolanan Arwettaa, johon olen itsekin ihastunut :) Olenkin siitä yhden Doodlerin tikutellut, mutta en vain ole saanut aikaiseksi sitä vielä täällä blogin puolella esitellä. Instagramissa siitä on muutama kuva ollutkin näytillä. Lisäksi parini oli neulonut minulle ihanat, lämpimät villasukat Gjestalin Maijasta. Tässä Suomen kesää odotellessa ja varmaan vielä kesälläkin niille löytyy käyttöä. Kiitos! En olekaan itse neulonut Niinan pitsisukkamalleja vielä ollenkaan, vaikka olen hypistellyt käsissäni Niinan ohjeita useaan kertaan. Tämä malli on ilmeisen mukava neulottava, joten voi olla ensimmäisenä jonossa ;)


Tämäkin paketti oli huolella koottu ystäväni lemppareista, joista iso osa oli jo entuudestaan tuttuja minunkin lemppareitani :) Ehdin jo maistella minttu-lakritsiteetä ja se oli herkullista. Suurkiitos taas ihanasta paketista SNY:ni! <3

3 kommenttia:

 1. Hurjan ihana paketti. Kauniin värisiä lankoja ja voi miten kauniit sukat!

  VastaaPoista
 2. Suloiset sukat! Huiviohjehan sopii hyvin SNY-teeman eli kilpailuun. Kaunis kokonaisuus. t. vieras SNY

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta, keltaisesta kesäkuun SNY- paketista ja koko keväästä sinulle! Olet todella kultainen ja asiaanpaneutuva SNY. Tykkään väriteemaisista paketeistasi.
  Aurinkoista kesää sinulle!

  VastaaPoista