sunnuntai 18. joulukuuta 2016

SNY syksy 2016, joulukuun paketti

Lauantaina joululahjojen jakokierroksen jälkeen illalla pääsin availemaan SNY-kierroksen viimeistä pakettia. Voihan haikeus... On ollut kyllä mielettöman ihana syksy, kiitos SNYni Katsa, blogista http://katsastellen.vuodatus.net! <3

Katsokaahan tänne laatikkoon. Ihan tuli sellainen olo, kuin olisi ollut kiltti ;)


Malttamattomana oli pakko avata osa paketeista heti, mutta nämä paketit jätin aatolle.


Ai mitäkö muista paketeista sitten paljastuikaan? Joulusaunaan kuorintaa ja voidetta sekä alla vähän huonosti näkyvä pyyhe.


Ja ihania pikkutuubeja eri voiteita, varsinkin nuo käsirasvat ovat huippuhyvän kokoisia laukussa kannettaviksi. Tarpeeseen tulevat tällaiselle korppuiholle vaihteleviin talvikeleihin.


Itse tehty puinen heijastin ja herkullista suklaahunajaa.
 

Ja miten sattuikaan, että juuri tällä viikolla juttelin isännälle, että haluaisin päästä testaamaan Sandnes Garnin lankoja (vaikka isäntä jälkikäteen muisteli mun puhuneen jotain blaa, blaa, blaa ja olisinkohan maininnut ehkä sanan lankoja :D). Paketista paljastui kolme kerää äärettömän pehmoista alpakkasukkalankaa. Tää oli kyllä rakkautta ensi kosketuksella, kiitos! <3 Langalle oli vielä löytynyt ohjekin kauniisiin sukkiin ja ajattelin kyllä koittaa tikutella tästä ohjeen mukaiset sukat. :)


Suuren suuri kiitos vielä, on ollut ihanaa saada olla parisi tämän syksyn SNY-kierroksella! <3

3 kommenttia:

 1. Huh. Aivan kylmät väreet menee ko luen. Olipa ihana että tykkäsit. Mä oon ihan koukussa sandnesgarnin lankoihin. Just tuo mitä lähetin ja alpakka Silke on niiiin koukuttavat! Syksy meni niiiin nopiasti. Oli ihanaa koota sulle paketteja. Jään seuraamaan sun blogia kyllä jatkossakin :) ihanaa joulun odotusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä viimeinenkin paketti oli ihana :) Olen päässyt silittelemään Sandnes Garneja messuilla, mutta puikoille eivät vielä olleet päässeet. Täytyy pitää mielessä myös tuo Alpakka Silke, kuulostaakin ihan unelman pehmeältä.

   Oli kyllä mahtava syksy, kiitos vielä! Tervetuloa lueskelemaan ja ihanaa Joulua myös sinne! <3

   Poista
 2. wau! ihana paketti sisältöineen.

  VastaaPoista