keskiviikko 16. marraskuuta 2016

SNY syksy 2016, marraskuun paketti

Meillä on vieläkin lunta ja siitä nautitaan viimeiseen asti. Säätiedotus kovasti uhkailee huomisilla vesisateilla, mutta mittari näyttää ainakin vielä lohdullisesti -4 astetta. Näin nättinä päivänä oli parhautta päästä hakemaan ärrältä marraskuun paketti. Ja voi ei, miten ihana se (taas) oli! <3


Ensinnäkin ihan isännän värisiä lankoja. Austermannin Step pääsee todennäköisesti sukiksi, kun taas pesussa huomasin, että yhden parin kummastakin sukasta puuttui kantapäät jo lähes kokonaan :D Ja SNYni, tulostimen toimimattomuus ei haittaa mitään, voithan vaikka tänne laittaa linkkejä ajattelemiisi sukkamalleihin :) Olisi kiva kokeilla pitkästä aikaa jotain ihan uutta mallia. Bambulangan osalta jää nähtäväksi, mitä siitä kehittelen. Se on kyllä aika tarkalleen samaa väriä, kuin meidän keittiön pyyhe... ;)

Mitä ihania herkkujakin olit pakettiin käärinyt, nams. Tuo Clipperin lakutee on aivan älyttömän hyvää ja suklaa saippuan muodossa lähes parhautta. Ja kirsikkana kakun päällä ehdottomasti paljetteineen pikkujoulutunnelmiin sopiva huivi. :) Huivi on ihanan iso ja tosiaan paljetit saavat kyllä siihen jäädä.


Kiitos ihanasta paketista! <3 Meidän 8v, 7v, 4v ja 1,5v lähettävät terkkuja teidän 6v:lle ;)

7 kommenttia:

 1. Ihanaa et paketti oli jälleen mieluinen :)

  http://www.ullaneule.net/0208/ohjeet_kaanteinen.html
  Tää oli yks pipo mitä mietin. Lisäilen tässä joku pv ko ehdin koneelle. SNYsi <3

  VastaaPoista
 2. http://villalankasarvikuono.blogspot.fi/2012/08/broken-seed-stitch-sukat.html Näistä sukkasista en saa silmiäni irti. Oon kuolannu tätä ohjetta vaikka ja kuinka kauan. Näissä on jotain niin koukuttavaa.

  http://onnenapiloita.blogspot.fi/2016/04/neiti-kevat-sukat.html tämä oli toinen mitä oisin tulostanu.

  http://yliveto.blogspot.fi/2009/11/neuleohje-kalajoki-sukat.html Nämä näin jossain tehtynä kirjavasta langasta. Näissä oli vaan jotain. Vaikka ei paljo mitään.

  http://yliveto.blogspot.fi/2009/11/neuleohje-kalajoki-sukat.html Näissä oli kaunis tuo palmikko. Mietin et jos haluu yksinkertaistaa, voi jättää jotain pois ilman että kuvio kärsii.

  http://lankapuikotinspiraatio.blogspot.fi/2015/05/lettiraitasukat.html Nämä oli toiset joista en saa silmiä irti. Voipi olla että jossain kohtaa kokeilen saanko jotain aikaseksi tällä mallilla. Siis muutakin ko puikot viskattua pitkin huushollia ja lanka... jossain. Malli näyttä niin hauskalta.

  Viimeisimpänä vaan ei suinkaan vähäisimpänä vielä yks linkki:
  http://maikinkontti.blogspot.fi/2014/02/papin-sukat.html Ajattelin että tämä malli kävis niin kirjavalle langalle ko yksvärisellekki.

  Näillä eväillä puikot suihkimaan ;)
  SNYsi

  VastaaPoista
 3. Ihanan värisiä lankoja tosiaan. Ja lakuteetä, pakko olla hyvää!
  Kiva marraskuun paketti:)

  VastaaPoista
 4. Heips salainen neuleystäväni. Hauskaa joulukuun ensimmäistä päivää. Ja pahoittelut että en ole lähettänyt sulle joulukalenteria :/ mä oon vähän sairastellu.... Joten se jäi. Tarkoitus oli kyllä. Mutta lupaan että tämän kuun paketti korvaa sen kyllä. Sinne tulee sisään monen monta pientä pakettia... Enpä paljasta enempää <3 SNYsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, toivottavasti olet jo parantumaan päin. Täällä on ollut vähän kiireitä, mutta nyt alkaa helpottamaan.

   Nuo linkkaamasi ohjeet olivat kaikki tosi kivoja. :) Kalajoet olivatkin ennestään tutut, mutta muihin en ollutkaan aiemmin törmännyt. Ainakin käänteinen pipo meni heti työlistalle :)
   Kiitos! <3 Ja rauhallista Joulun odotusta sinne!

   Poista
  2. Alkaa pikkuhiljaa elämä voittaa. Täällä kasailen sun pakettia... Ko vaan keksisin mitä vielä siihen laittaisin ;) vähä meinaa mopo karata käsistä.. mut ei kai se näin jouluna haittaa ;) snysi

   Poista