perjantai 16. syyskuuta 2016

SNY syksy 2016, syykuun paketti

Paketti viipyi matkallaan ilmeisen monta päivää, kun se oli lähetetty jo 9.9 ja saapui vasta iltapäivällä 14.9. Saapumisilmoituksen saatuani nappasin kotimatkallani paketin mukaan, mutten sitä heti ehtinyt tarkemmin tutkailla. Vasta myöhään illalla ihastelin paketin sisältöä ja vasta nyt, kaksi päivää paketin hausta ehdin koneelle asiasta tarkemmin kertomaan. Oli tässä pienessä viivytyksessä hyväkin puolensa: paketin 2. osa ehti perille ennen bloggausta.

Pieni harmaa aukkoa nimittäin jäi päähäni paketin 1. osan jälkeen, mutta 2. osa täydensi aukon täydellisesti. :) Kiitos mahtavasta paketista kaikkineen SNYni <3!


Paketin 1. osasta paljastui lankojen osalta ihania uusia tuttavuuksia: mielettömän pehmeä Alma-alpakkalanka ja Ricon Las Vegas-sukkalanka, jota en kyllä ehkä raaski sukkiin käyttää, vaan juurikin johonkin huiviin :) Siinä nimittäin on aivan upea kuparin värinen hieman kiiltävä efektisäie mukana. Lisäksi paketissa oli mittanauha, heijastin (joka on itseasiassa kuvassa vielä kiinnitettynä suloisen kortin taakse), ruotsinkielinen Hitchhiker-huivin ohje ja puikkomitta.

Ruotsinkielinen ohje oli loistavasti ajoitettu, pitäisi nimittäin alkaa ahkerasti preppaamaan niitä vähäisiä ruotsinkielentaitojani, kun keväällä odottaa virkamiesruotsin suoritus koulussa. Mikäs sen mukavampaa preppausmateriaalia kuin neulontaohje? :)

Paketin 2. osassa tulivat ohje Alma-langalle sekä myös ohjeeseen kuuluvat kolme helminappia. Tämä täytti ne viimeisetkin osat pienestä harmaasta aukosta, joka mieleeni jäi miettiessä, mitä kivaa tuosta langasta keksisi. Lisäksi paketista paljastui ihana, itsetehty tennarinappi, johon liittyvää tehtävää jään odottamaan mielenkiinnolla. :)

Suurkiitos ihana SNYni <3! Turhaan mietit, tykkäsinkö paketeista (todellakin tykkäsin!) ;)

4 kommenttia:

  1. Olipas ihanaa että tykkäsit. Seuraavaa pakettia jo suunnittelen kuumeisesti. Osa on jo hankittuna.... Mutta jotain vielä uupuu. Oli kyllä todella pitkän aikaa kuljetuksessa tuo paketti. Pääasia että tuli perille. Seuraavaa odotellessa. SNYsi <3

    VastaaPoista
  2. Voi, helminapit on niin herkän kaunis juttu ja muutenkin hieno kokonaisuus. Olisiko kyseessä silmukkamerkki, kun tennarinapissa on lankaa ympärillään kuvassa? t. vieras SNY

    VastaaPoista