keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Jotain ihan omaa

La grasse matinéesta innostuneena päätin testailla omia taitojani luoda omanlaiseni neulepaita. La grassessa tykkään hirmuisesti siitä rentoudesta ja väljyydestä, mutta halusin paidan hieman pienemmällä kaula-aukolla.

Loin silmukat paidan helmaan ja siitä sitten lähdin kiltisti neulomaan eteenpäin. Silmukoiden luominen tällä langalla oli kyllä totaalisen kamalaa; lanka katkeili useampaan otteeseen. Kolme kertaa aloitin luomisen alusta, sitten päädyin vaihtoehtoon, että päättelen vain katkenneet langanpäät ja toivon, että neulominen olisi mukavampaa.

Neuletuntumakaan ei langalla ollut ollenkaan niin ihana, mitä odotin. Tähän voisi vain kommentoida, jotta tulipahan tehtyä... Onneksi kuitenkin paita on päällä tosi mukava ja kuvatessa oli hauskaa :D

Lanka: Rowan Fine Tweed
Puikot: 3,0mm ja 3,5mm
  Ohje: om
Koko: M-L
Langan kulutus: 286g
 
Tässä paidassa ehdottomasti kyllä lopputulos oli koko kangertelun ja hampaiden puremisen väärti. Paidan vartalo-osa on samanlainen laatikkomallinen, kuin inspiraationlähteessään. Ainoastaan tässä tosiaaan on hurjan paljon pienempi kaula-aukko kuin mitä olen aiempiin paitoihin La Grassen ohjeella saanut. Veikkaanpa, että tätä tulee käytettyä paljon vielä näin lämpiminä syyspäivinä. :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti