keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

SNY kevät 2016, maaliskuun paketti

Olin justiinsa lähdössä koirahierontakeikalle, kun puhelin piippasi tekstiviestiä. Sehän tarkoitti koukkausta Ärrän kautta. Jännitystä kuitenkin riitti myöhälle iltaan asti, kunnes vihdoin pääsin kotiin ja availemaan pakettia. Kuvat räpsin niin myöhään, että valotus on vähän heikko.

Paketista löytyikin kaikkea ihan vallan mahdottoman ihanaa <3
Kirje, Taimitarhan kevät- Laitisen Niinan sukkaohjeita, suklaalevy ja pääsiäismunia, ohransiemeniä, pikkuisia tipuja, vihreää teetä, rullamitta, lankaa ja lapaset.


SNY:ni neulomat lapaset ovat justiinsa passelit ja sopivat väriltään mainiosti lempihuiviini. Näille neidonkyynelille löytyy varmasti käyttöä. :)


Hols Garnin Highland on ihan uusi tuttavuus, jota en kyllä millään raaski käyttää sukkiin vaikka niihinkin tämä kävisi. Värikin oli justiin eikä melkein (peppermint) ja taitaisi sopia aika hyvin tähän huiviin Täytyy vielä hieman makustella, mitä tästä loppujen lopuksi lähtee tekemään.


Paketti oli kyllä koottu todella huolellisesti ja ajatuksella, suurkiitos! <3 Jään mielenkiinnolla odottamaan tulevia haasteita ;)

5 kommenttia:

 1. Siis aivan hurjan ihana paketti!

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi mitkä langat ja lapaset!

  VastaaPoista
 3. Oh, mikä kokonaisuus! Highlandia olen harkinnut hankkivani joskus, jos sopisi kuivalle iholleni. Varsinki käsinvärjätyt näyttää herkullisilta.

  VastaaPoista
 4. Hyvä jos tykkäsit! Täällä huhtikuun pakettia kasataan. Nyt vielä ehtii toiveita sen suhteen esittämään :) t. SNY:si nro 10

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, oli aivan ihana. Kiitos vielä <3 Eipä mulla oikein mitään toiveita, ihan vapaat kädet ja täysi luotto :)

   Poista