torstai 3. maaliskuuta 2016

Mummun varpaita lämmittämään

Löysin yhdestä lankalaatikosta muutaman kerän Novitan Huopanen-lankaa. Heti tuli mieleen mummun varpaat, jotka kipeästi kaipasivat jotain kunnollista lämmikettä, kun villasukatkaan ei aina meinanneet riittää. Mummu on myös nykyään kerrostalossa asuessaan monesti haaveillut parvekkeesta ja kukista. Olisikohan näistä apua pahimpaan kevätkukkien kaipuuseen?

Lanka: Novita Huopanen
Puikot: 8mm, koristeisiin virkkuukoukku 3,5mm
Ohje: versioitu muutamasta eri ohjeesta
Koko: n. 40-41
Langan kulutus: 136g 
 
Minä hölmöpä unohdin kokonaa laittaa liukuestettä tossujen pohjiin. Onneksi mummu osasi olla varovainen liukkaalla lattialla, eikä vahinkoa päässyt sattumaan. Nyt on kunnolla estoa pohjissa. :)

2 kommenttia:

 1. Onpas kivat huovutetut tossut! Minulla on ihan täysin kokeilematta pesukonehuovutus, jos vahingossa kuudenkympin pyykin sekaan joutuneita sukkia ei lasketa :)
  Löytyvätkö muuten kaikki käsityökirjasi tuolta kirjat -tunnisteen alta? Jos eivät, niin tekisitkös blogiisi postauksen niistä käsityökirjoista, jotka sinulta jo löytyvät. T. SNY:si nro 10

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Konehuovuttaminen on ihan hauskaa hommaa tai ainakin jännittävää, kun ei koskaan oikein tiedä, mitä sieltä koneesta tulee ulos :D

   Nyt pitäisi löytyä, tein oman postauksen kirjahyllyn käsityökirjoista. Hyvä kun kysyit. Mielessäni on ollut moneen kertaan, että voisi listata kirjat tänne blogiin, niin olisi helppo missä vaan tarkistaa, mitkä kaikki itseltä löytyy jo. En vain aiemmin ole saanut aikaiseksi.

   Poista