sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kuin Iisakin kirkkoa...

Viime aikoina ei oikein ole ollut inspiraatiota saattaa mitään työtä loppuun. Pakko myöntää, ettei kyllä pahemmin ole ollut inspistä aloitella uusiakaan, oikeastaan kaikki neulomiseen liittyvä on tuntunut pakkopullalta. Hyvällä omalla tunnolla voin vedota myös parin viime viikon osalta ajan puutteeseen (tästä lisää postauksen lopussa).

Kaikesta huolimatta välillä telkkua katsellessa on tullut neulottua muutama kerros ja joskus harvoin saattaa tälläkin tyylillä jotain valmistua. Tosi huonolla kuvalla mennään tämän työn osalta, mutta kuulemma kuvaajakin on hieman kiireinen :D


Lanka: Regia Winter Sorbet (06864)
Puikot: 5,0 mm
Ohje: Kotilieden käsityöt (mukailtu)
Langan kulutus: 366g

Vaihdoin ohjeessa olleen karhunvatukkaneuleen "tuplahelmineuleeseen" ja joustinneuleet ainaoikeaan. Tästä tuli ihan mukava viileämpien kesäiltojen lämmike.


Tässä osittainen syy neulomisinnon ja -ajan vähyyteen: Parisen viikkoa sitten meille saapui tällainen hurja hirviö, joka syö aikaa (ja kasvaa hirveetä kyytiä).


Reipas ja hauska kaveri, jolle on treenikenttäkin tullut jo tutuksi.


Isommatkin ovat ottaneet tulokkaan hyvin vastaan ja pikkuserkusten leikit ovat hauskaa katseltavaa. Niin paljon vauhtia, ettei meinaa kamera pysyä mukana.


Ehkä täältä jotain pieniä neulomuksia tässä kesän mittaan valmistuu, mutta eiköhän suurin osa ajasta mene pennun kanssa maailman tutkailuun. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti