tiistai 14. huhtikuuta 2015

SNY kevät 2015, huhtikuun paketti

En enää meinaa löytää sanoja, millä ylistää aivan ihanaa SNY:täni. <3 Ihan käsittämättömän upea paketti, joka ensin veti aivan mykäksi ja sen jälkeen aiheutti riemunkiljahduksia. :D

Katsokaa nyt ihmeessä, mitä kaikkea paketista paljastuikaan:


Koska kaikkea kivaa oli niin paljon, niin jatketaan edellisen kuukauden malliin ja katsotaan vähän tarkemmin, mitä siellä paketissa oikein olikaan.

Ihania, ihania lankoja <3 Austermannin Step 6:ta, Berrocon Ultra Alpaca Finea ja Louhittaren Luolan Väinämöistä. Austermannin Step-langat kummassakin vahvuudessa ovat myös omia lemppareitani :) Berrocon Ultra Fine Alpaca on ihan uusi, suloisen pehmeä tuttavuus. Väinämöinen on ollut pitkään "tahtoo testata"-listalla ja nyt tämän ihanan kirjava vyyhti huutaa lipaston päällä pääsyä puikoille. (Lankavaraston plussausta 350g.)


SNY:ni ilahduttaa ihanilla itse tehdyillä korteilla ja tässäkin lähetyksessä oli keväinen kukkakortti. Lisäksi tässä paketissa tuli kaveri turkoosille pikkukorille, ihan loistavaa.
Aurinko on alkanut kutitella viherpeukaloa ja selvästi SNY:ni oli tämän(kin) tiennyt, kun sain uudet puutarhahansikkaat sekä kolme pussia kukkien siemeniä.


Viimeisimpänä ihan selvästi oli ajateltu tulevaa perjantai-iltaa. Voisiko olla mitään rentouttavampaa tapaa aloittaa viikonloppu, kuin lukea uutta sukkakirjaa, syödä suklaata ja juoda herkkukahvia? Lukeminen saa siis odottaa vielä pari iltaa ja sitten pääsen etsiskelemään kirjasta SNY:ni merkintöjä hänen lemppariohjeistaan.


Supersuuret kiitokset SNY:ni! <3

8 kommenttia:

 1. wau! Todellakin huippu ihana paketti.

  VastaaPoista
 2. Ihana yllättä sinut jälleen :) Vielä saan ainakin kaksi paketti sinulle laittaa ja yllätyksiä lisää <3 Toivottavasti ne puutarhahanskat ovat sopivat ja oikean väriset (?) Mukavaa viikon loppu puolta ja tulevaa viikonloppua :)
  Tervein SNy:si 2

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä <3 Hanskat olivat justiin passelit niin kooltaan kuin väriltään. Ihanaa alkanutta viikkoa! :)

   Poista
 3. Wau miten mahtavan ihana paketti!! :)

  VastaaPoista
 4. Nyt on kyllä räjäytetty pankki, niin kallis ja ihana paketti, silkkaa luxusta! Huikeaa, miten ajatuksella ja sydämellä SNY:t kokoavat pakettejaan. Kierroksella on monta "kaikkein parasta SNY:tä"

  VastaaPoista
 5. Olen aivan samaa mieltä kaikkien kommentoijien kanssa siitä, että tämä oli kyllä mahtavan upea paketti. :)
  Kahvi & suklaa oli herkkua ja niitä oli mukava nautiskella kirjaa lueskellessa. Pinkki kori löysi paikalleen ja väiski ehti livahtaa puikoille. Hanskat tulevat käyttöön pikapuoliin ja siemenet pääsevät tällä viikolla multaan. Oli kyllä ihan ihana paketti <3

  VastaaPoista