keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Maaliskuun paketti, vastavärejä

Tiistai-iltana postin seurannan mukaan ensimmäinen SNY-pakettini oli saapunut. Malttamattomana suuntasin treenimatkalla ärrälle paketin hakuun.

En pystynyt odottamaan kotiin asti, vaan oli ihan pakko päästä kurkkaamaan pakettiin jo autossa. Pieni kurkkaaminen ei kuitenkaan kertonut lähellekään totuutta siitä, mitä kaikkea paketissa olikaan. Kotona sitten totuus paljastui: näin paljon kaikkea ihanaa! :)


Tutkiskellaanpas vielä pakettia vähän tarkemmin. Aivan suloinen itse virkattu pieni kori, jolle keksin heti useammankin sopivan paikan. Pari pussia Kool Aideja, joista toinen (Arctic Green Apple) onkin ihan uusi tuttavuus. Koivuinen nelosen virkkuukoukku sekä ihana itsetehty kortti ilahduttavine tervehdyksineen.


Lankoja, joita en malttaisi lakata hipelöimästä, Katian merinovillaa ja Regian sukkalankaa. Kaikki tosi kivoissa väreissä, tykkään ihan mielettömästi. <3 Regia pääsee puikoille varmasti jo tässä lähiaikoina, siinä on niin herkullisen keväiset karkkivärit. Katian oranssi saa todennäköisesti odottaa tuonne loppukesälle. Se on juurikin sen sävyistä oranssia, josta aina alkusyksystä tekee mieli neuloa jotain ihanaa. Katsotaan, mitä kaikkea kivaa näistä valmistuukaan :)

 
Kaiken kruununa oli nameja koko porukalle: suklaacappucinoa, vihreää teetä, Fazerin uutta popparisuklaata ja kisun sekä koirien nameja.
 

Koiruudet pääsivätkin maistelemaan omia namejaan hetimmiten. Nuoriso kiittää ja kumartaa, paketti oli suorastaan herkullinen. :)


Ei tullut mieleenikään kaivata tähän pakettiin mitään lisää, mutta tänään postilaatikossa odotti iso kirjekuori, jossa oli vielä paketin osa jälkitoimituksena. Uusia, mielenkiintoisia ohjeita, joista kahteen (pipo + virkattu neliö) en ole aiemmin törmännyt missän. Pipo näyttää tosi kivalta ja kaikki virkattavat neliöt ovat loistavaa kesätekemistä. Kalajoki-sukkia olen ihastellen katsellut muutamissa blogeissa ja ohje tulee varmasti testailtua. Lisäksi kuoresta paljastui vielä yksi pussillinen Kool-Aidia ja söpö kortti.


Kiitos ihana SNY:ni, en olisi edes osannut kuvitella näin ihanaa pakettia! :)

Loppuun vielä sen verran lankalaihiksesta, että paketin myötä varastot plussaantuivat hieman lisää, 250g. Vuotta on kuitenkin vielä jäljellä, josko sitä koittaisi saada puikkoja kilkuteltua vähän nopeammin. ;)

5 kommenttia:

  1. Nopeastihan se paketti tuli :) Otin pienen riskin lankojen värien suhteen, onneksi kannatti. En kuun pakettia mietin pähkäilen mitä kivaa siihen laittaisin... :)
    Aurinkoisia kevät päiviä sinulle. Sny:si 2

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin kannatti, osui aivan nappiin. Jään mielenkiinnolla odottamaan :)

      Poista
  2. Wow! Ompas upean runsas paketti!

    VastaaPoista