keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Mitä täällä oikein tapahtuu?

Tuntuu, ettei yhtään mitään. Kaikki työt ovat kesken, juuri mikään ei ole edes lähellä valmistumista, eikä jostain syystä mikään niistä inspiroi. Haluaisin vaan aloittaa uuden työn uusista ihanista langoista.

Keskeneräisiä löytyy omaan makuun jo vähän liiaksikin, muutamia viimeisimpinä puikoille päässeitä ovat Pilvenpiirtäjä-tunika ja parit sukat. Keskeneräisiä on oikeasti vino pino odottamassa, en edes ilkeä kaikkia tänne kuvata.


Ehkä ihan suosiolla otan kuitenkin käsittelyyn Malabrigon vyyhdin, jos vaikka vain kerisin sen valmiiksi odottamaan, että joku aiemmin aloitetuista töistä valmistuisi. Tai sitten vaan aloitan uuden, eipä tämä kai niin vakavaa ole. :)

3 kommenttia:

 1. Inspiroisiko keskeneräisten neulomiseen, jos kertoisin, että näkisin Pilvenpiirtäjä-tunikasi mielelläni valmiina, ja hei, kuvat noista ihanan pirteistä sukista valmiina toisivat piristystä pimeisiin iltoihin, niin ja mielenkiinnolla odotan näkeväni, mitä muuta siellä on valmistumassa:) Se Malabrigo vyyhti kyllä varmasti inspiroi aloittamaan jotain uutta, eikä sekään kyllä yhtään huonolta ajatukselta kuulosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksesta, siitä oli selkeästi apua. :) Pilvenpiirtäjä odottaa enää hihoja, eikä tunnu nyt niin mahdottomalta projektilta. Jäin vain vielä miettimään, että tekisinkö siihen ohjeesta poiketen pitkät hihat vai pärjäisinkö niillä "vajaamittaisilla". Pakko kyllä tunnustaa, että tulihan se vyyhtikin jo kerittyä... :)

   Poista
  2. Kiva kuulla, :) mun mielestä pitkät hihat on kivemmat ja käytännöllisemmät, mutta tietysti se on makuasia, melkein samalla vaivalla sitä kuitenkin tekee ne pidemmätkin hihat. :) Mielenkiinnolla odotan mihin ratkaisuun päädyt niiden hihojen osalta.

   Poista