keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Joululahjoja 2016 vol. 1

 Ihanaa, neulonnan ja muiden käsitöiden täyteistä uutta vuotta kaikille!

Uusi vuosikin ehti jo vaihtua ennen kuin sain itseni istutettua koneen ääreen jakamaan joululahjakuvia. Jostain kummallisesta syystä kuvaussessio jää aina viime tinkaan ja niin tälläkin kertaa.

Ensimmäisenä esittelyyn ehti toinen kahdesta joulupakettiin menneestä islantilaisesta. Tämä paita lämmittää äitiäni näillä pakkasilla.

Lanka: Drops Big Merino
Puikot: 4,5mm ja 6,0mm
Koko: L
Langan kulutus: 562g

Langaksi valitsin Big Merinon, koska se ei varmasti kutita herkempääkään ihoa. Tähän malliin ei tosin tullutkaan ihan yhtä korkea kaulus kuin moneen muuhun, joten langan valinnalla ei siinä mielessä olisikaan ollut yhtä suurta merkitystä.


Toinen islantilainen menikin sitten isäpuoleni pakettiin, vähän ajatuksella samanlaiset tuulipuvut ;)

Lanka: Drops Karisma
Puikot: 4,5mm ja 6,0mm
Koko: L
Langan kulutus: 463g

Jälkeenpäin kuulin ihmettelyjä, mistä ihmeestä olin kaivellut mitat näihin paitoihin, kun olivat justiinsa sopivan kokoiset. Tontut olleet asialla varmaan ;)


Samaan osoitteeseen meni myös suuren suuri paketti lämmikettä, oikein kunnon kokoinen torkkupeitto, johon mahtuu alle jos ei nyt ihan koko perhe kerralla, niin ainakin melkein :)

Lanka: Novita Kuura
Puikot: 10mm
  Ohje: omasta päästä
Langan kulutus: 958g

Aiemmin olin samasta langasta neulonut jo yhden tyynyn päälisen, mutta peitto vain antoi odottaa itseään. Tänä syksynä sain kuitenkin ispiraation ja onneksi Netflixistä löytyi helpotusta niihin hetkiin, kun ainaoikean neulominen meinasi puuduttaa.


Joululahjapostaus saa jatkoa lähipäivinä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti