torstai 13. lokakuuta 2016

SNY syksy 2016, lokakuun paketti

Eilen se tekstiviesti taas pärähti puhelimeen: pakettisi on noudettavissa. Laitoin isännän asialle, kun sattui olemaan siinä justiinsa ohikulkumatkalla. Eilenhän siis paketin jo sain käsiini, mutta en halunnut blogata ennen kuin olin saanut pallot kerittyä auki :)

SNYni oli ostanut Gjestalin Maijaa, johon sitten oli "Russian joint"-tekniikalla lisännyt pätkiä eri värisistä Maija-langoista. Tämä oli kyllä mielestäni ihan huiman hyvä idea ja sai jo käteni tärisemään innosta odottaessani, että pääsen  neulomaan näistä keristä sukat. "Russian joint"-tekniikka on itselleni ihan tuntematon,  mutta vaikuttaa aivan loistavalta keksinnöltä, koska mitään langanpätkiä ei jää pääteltäväksi. Suorastaan nerokasta! :)


Paketista paljastui myös pieni kassi, jossa tekstinä oli "Do not disturb". Kerien kerimisen hoidin tällä kertaa ollessani yksin kotona (ja koirat häädin paketista löytyneillä Dentastixeillä kauemmas), mutta tuolle varmasti löytyy käyttöä myös jatkossa. Neulontarauhaa tarvitaan aina aika ajoittain... Keristä löytyi sopivin välein Dumle-karkkeja ja muutama niistä tuli syötyä jo keriessä, jotta jaksoi keriä loppuun asti ;)
Lisäksi paketissa oli vielä ihanaa vaniljan makuista Rooibosta ja puikkomitta, niitä ei ole koskaan liikaa.


Minäpä tietysti oletin, että "itse tehty"-osuus oli näissä langoissa, koska varmasti työ lankojen jatkosten tekemiseen ei ollut ihan pieni. Mutta eikä mitä, keristä paljastui aivan ihanan herkullisia nappeja. Voi SNYni, olet kyllä äärettömän taitava ja näppärä sormistasi!
Ensimmäisenä napeista tuli mieleen laukut, mutta voisihan näille varmasti jotain muutakin kivaa keksiä? :)


Tämä oli taas aivan upea paketti. Kiitos ihana SNYni! <3

Loppuun vielä vähän vielä pyytämiäsi vinkkejä: Isännän lempivärit ovat kirkkaan vihreä (tyyliin lime ja omena) sekä tumman punainen ja kirkkaan oranssi, mitään inhokkivärejä ei varsinaisesti ole. Hän käyttää mielellään pipoja, mutta lapaset ja kaulaliinat/kaulurit jäävät hyllylle pölyttymään. Villapaidoista ohuesta langasta tehdyt ovat ok, mutta paksummat jäävät käyttämättä, koska ovat kuulemma liian kuumia. Harrastuksiin ei kovin tällä hetkellä jää aikaa, kun käy töiden ohella iltakoulussa, mutta koirien kanssa ehtii vielä agility- ja hakutreeneihin.

4 kommenttia:

 1. on kyllä aivan ihana paketti. Voi, miten suloisia nappeja.

  VastaaPoista
 2. Siinä oli todella nähty vaivaa. Ihana paketti!

  VastaaPoista
 3. Suloiset napit! Onkohan SNY:si kenties huovuttanut neulalla langanpäät yhteen?t. vieras SNY

  VastaaPoista
 4. Hyvä jos paketti oli mieluinen �� seuraavaa suunnittelemassa

  VastaaPoista