torstai 18. elokuuta 2016

Sukkakorin täytettä

Sukkakori alkoi uhkaavasti täyttyä päättelemättömistä sukista. Asialle piti tehdä jotain... Onneksi sain vähän apuja ja niin saatiin pääteltyä kolmet raitasukat.Kesällä käytiin Tampereen lankamaailmassa pariinkin otteeseen ja toisella kerralla päädyin ostamaan uutta Filcolanan Arwetta Classic-lankaa testaukseen. Lanka oli kerällä ihanan pehmeä ja värisävyjä oli riittämiin, jotta tuli valinnan vaikeus.  Päädyin testaamaan lankaa ensin ihan sukkiin, vaikka tämä olisi varmasti ihana myös huivina tai piponakin pehmeytensä takia. Lanka ei myöskään tuntunut yhtään kutittavalta.

Loin silmukat ja siinä vaiheessa meinasi päästä ärräpää. Lanka lähti hajoamaan säikeiksi, mutta vähän hampaita kiristellen sain silmukat kuitenkin luotua ja ensimmäiset kerrokset neulottua. Jotain kummallista kuitenkin tapahtui kolmen ensimmäisen kerroksen jälkeen - lanka ei enää hajoillut ollenkaan samaan tapaan ja loppusukan neulominen sujuikin kuin leikki. :) Jos siis unohtaa tuon aloituksen, niin voipi tämä lanka hyvinkin eksyä puikoille useamminkin.

Lanka: Filcolana Arwetta Classic (153 ja 236)
Puikot: 2,5mm
Ohje: oma perus
Koko: n.41
Langan kulutus: 78g

Lisäksi myös muutama jämäkerä oli neuloutunut sukiksi. Näistä ei mitään sen ihmeempää kerrottavaa ole, kaikki langat olivat vanhoja tuttuja ja hyväksi havaittuja. :)

Turkoosit
Lanka:  Austermann Step, Regia 4ply & Zoofari
Puikot: 2,5mm
Ohje: oma
Koko: n.43
Langan kulutus: 72g
  
Neon-kirjavat 
Lanka: Regia Active
Puikot: 3,0mm
Ohje: oma
Koko: n.41
Langan kulutus: 109g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti