keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

SNY kevät 2016, kesäkuun paketti

Melkein meni yöunet, kun paketin saapumisviesti tuli illalla ja tietty auto oli korjaamolla, joten paketin haku jäi seuraavaan päivään (tai tarkemmin sanottuna iltaan). Taas voidaan kuitenkin todeta, että hyvää kannatti odottaa.

Lanka oli ihanan värinen ja tosi kivan tuntuinen sekä ihan uusi tuttavuus. Puikot myös tälle langalle soveltuvat 2,25mm (ja ihanat 15cm, jes!), joita ei vielä varastosta löytynytkään. Kumpikin näistä siis ihan nappiin. Josko heittäisi huomenna alkavan kesäloman kunniaksi heti uuden langan uusille puikoille :)


Langan ja puikkojen lisäksi paketista paljastui herkullista salmiakkia, Taimitarhan kesä-sukkaohjeet, suloinen kissakortti ja -tiskirätti. Kauniita ohjeita myös tässä Taimitarhan ohjenipussa, todo-listalle menee.


Lisäksi ensiapupakkaus: SNY:n itse tekemä ihana farkunsininen pussukka (jossa muuten on huippuhieno valkopalloinen pinkki vuorikangas!) ja pussukassa saippuaa, jalkakylpypalloja ja laastaria. Näille on varmasti käyttöä.


Taas kaikkiaan aivan mahtava paketti. Suurkiitos SNY:ni Maarit (blogista HarakkaHammas) koko keväästä! On ollut ihana saada paketteja, jotka on todella ajatuksella koottuja (ja ehkä vähän huomaa, että meillä on vähän samaa makua ;) ). Kiitos, kiitos, kiitos ja ihanaa kesää! :)

5 kommenttia:

  1. Kiva kun tykkäsit tästäkin paketista! Mukava kevät on ollut. Aion kyllä liittyä blogisi lukijaksi ja vierailla siellä ahkerasti edelleen.
    Esittelehän sitten, mitä saat tuosta langasta aikaiseksi. Minulla ei hermot riittäisi kyllä noin ohueen, mutta tiedän, että sinulta onnistuu. Itse käytän nykyään lähes ainoastaan 15 senttisiä puikkoja. Ihan parhaita. Hyvää kesälomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi :)
      Tässä vasta viime vuosina olen tykästynyt ohuempiinkin lankoihin. Neulomiseni alkuaikoina ne olivat enemmänkin kauhistus :D
      Varsinkin sukissa 15cm puikot on kyllä ihan huiput. Kyllä näillä kelpaa tikutella uudet sukat, kun osaisi vaan päättää mallin...

      Poista
  2. Mieletön sukanneulontaan innostava paketti!

    VastaaPoista