perjantai 26. joulukuuta 2014

Ihania lahjoja

Olin tänä vuonna ollut ilmeisesti erittäin kiltti. Kaikkien muiden upeiden lahjojen lisäksi sain vielä aivan ihania lankoja sekä huippuhyviä työvälineitä.


KnitPron virkkuukoukkusetti, jossa on koukut 2mm-6mm. Oli pakko heti testata parin tilkun verran, miten nuo sopivat käteen ja voin todeta, että parhaita koukkuja joilla olen tähän asti virkannut. En ole koskaan oppinut pitämään virkkuukoukkua "kuten kynää", vaikka sitä koulussa parikin opettajaa yritti kovasti opettaa. Ainakin siis tällaiseen "väärään" otteeseen tuollainen varsi sopii huomattavasti paremmin kuin normaali virkkuukoukku.

Aivan totaalinen yllätys oli KnitPron KnitBlockers-setti. En ole itse koskaan aiemmin edes törmännyt tuollaiseen settiin, mistä lie lahjanostaja sen löytänytkään. Tulee varmasti helpottamaan huomattavasti valmiiden neuleiden pingotusta. Tähän asti olen aina leikkinyt nuppineuloilla, mutta nyt ne saavat jäädä ainoastaan ompelukäyttöön.

Kruununa vielä 200g Regian 4-Fach Haltbar Design Line Hand-dye effect (08856)- lankaa ja 100g SMC:n Extra Merino Big:a (00111). Tässä vaiheessa alkaa olemaan jo suunnitelmatkin valmiina, ainakin tuolle Regian langalle. Puikot vaan viuhumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti