maanantai 17. marraskuuta 2014

Suomen kädentaidot 2014, Tampere

Vaikka viikonlopulle oli muitakin suunnitelmia, kädentaitomessuja ei voinut jättää väliin. Ensimmäistä kertaa käynti jäi sunnuntaille, mutta iloisia myyjiä, ideoita ja ostettavaa löytyi viimeiselle tunnille asti.

Titityyn osastolla oli vierailtava pariinkin otteeseen. Ensimmäisellä kerralla ostin vain yhden vyyhdin, jolle on suunnitelmakin jo valmiina. Sweetgeorgian Tough love sock (ginger) päätyy harmaan Wetterhoffin Sofian kanssa huiviksi.


Ennen puoltapäivää kävimme seuraamassa stylistin "Toimiva tyyli, yksi perusasu muuntuu moneksi"- ohjelmanumeron. Sieltä mieleen jäi, että jokaisella naisella pitäisi olla kolmisenkymmentä huivia. Huh, omasta kaapista uupuu vielä aika monta. :) Eipähän siinä sitten kuin nokka uudestaan kohti Titityyn osastoa ja huivilankoja katselemaan.

Toista kertaa ei voinut enää ohittaa Malabrigon Arroyo-hyllyä. Väriksi valikoitui tällä kertaa 057, English Rose.


Myös aivan uusi tuttavuus ihastutti upealla värillään; Madelinetoshin Tosh light merino (Ophelia) ja olihan sekin saatava.


Iltapäivällä löysimme itsemme Rintalan tilan osastolta. Tähän ei mitkään ylisanat riitä, joten pelkkä kuva puhukoon puolestaan (Iivari, kainuunharmas-lanka).


Vähän myös suomenlampaanvillaa...


Eikähän reissusta päästy pelkillä langoilla.
Vihdoin sain aikaiseksi hankkia Knitpron Cubicsit ja Karbonzit testiin ja taisipa tulla tehtyä Modan tilauskin.


Yksi uusi laukku oli saatava ja se löytyikin EA-Design:lta. Olen aivan ihastunut näihin kukkaromallisiin laukkuihin...


Ja muutama tuoksukynttilä syksyn pimeisiin iltoihin.


Näissä sitä riittikin päiväksi kanniskeltavaa ja varmasti iloa pidemmäksi aikaa. Taas kerran onnistunut päivä onnistuneilla messuilla. Suuret kiitokset järjestäjille ja näytteilleasettajille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti