keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

SNY kevät 2016, huhtikuun paketti

Huhtikuun paketti on täällä! :)
Isossa postin laatikossa sen sain ja jännityksellä availin. Ensimmäinen "Voi kääk"-fiilis tuli, kun sain teipit nirhailtua poikki ja laatikon kannen auki. Kattokaa vaikka ite, jos ette muuten usko ;)


Herkkuja löytyi joka suulle:


Ihanat sukat, niin keväisen pirteät ja justiin jalkaan sopivat <3 Pääsin vielä vähän lällättelemään isännällekin, kun Vuorelman Veto on sen ihan ehdoton lemppari sukkalangoista ;)


Pari mielenkiintoista sukkaohjetta, joista toinen (Widsith) oli minulle ennestään ihan tuntematon sekä tietty se maaginen taikapallo:


Enkä todellakaan jaksanut odotella kerän kanssa siihen, että saisin neulottua siitä jotain vaan pakko oli alkaa kerimishommiin heti :) Kerän sisältä löytyi ihanasti kaikkia pieniä tekemistä helpottavia tarvikkeita. Ihan parhautta, että osa oli tuplana, koska suurin ongelmanihan on se, että kaikki tarvittavat tavarat ovat aina hukassa. Lisäksi tuo langanohjain kirjoneuleeseen oli aivan loistava, varsinkin kun haaveissa tosiaan siintää edelleen se ikioma islantilaisneule.


Suuri kiitos SNY:lleni, että olet laitanut paketteihin mukaan lankoja, joita en ole aiemmin testaillut. Tämä Cascaden Heritagekin on aivan uusi tuttavuus. Olen kyllä siihen törmännyt jossain nettikaupoissa, mutta en koskaan testannut enkä neulonut.

Kaikkiaan taas aivan ihana paketti, kiitos, kiitos, kiitos! :) <3

9 kommenttia:

  1. Hyvä, kun paketti saapui perille ja oli mieluinen! Vähän harmitti purkaa niin kaunis lankavyyhti ja keriä se omituisenmuotoiseksi palloksi :)
    Omasta mielestäni laitoin enemmänkin ohjeita mukaan, mutta unohdinko ne sittenkin paketista? Muistahan jakaa herkkuja jokaiselle :) t. SNY:si

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh, ihan oikeassa olit, pahoitteluni :( Olihan siellä monta muutakin ihanaa sukkaohjetta, kiitos! Joskohan tuosta ihanasta langasta tekisi jotkut ohjeiden sukat itselle...

      Kisuli pääsi jo oman pussinsa osingoille ja itselle keiteltiin muumikahvit. Olipa hyvää :)

      Poista
  2. Kauniit sukat ja huippuihanaa lankaa sekä runsas ja herkullinen muu sisältö, sinua on hemmoteltu! t. jonkun toisen SNY

    VastaaPoista
  3. ompas mahtava lähetys tullut sinulle ihanat sukat

    VastaaPoista
  4. Hauska paketti! Ja pakko vähän hihkuttaa, Heritage on yksi lemppareistani, sen neulomistuntuma on aivan ihana mun mielestä, ja niiden lankojen värit hehkuu aivan ihanasti. Toivottavasti itsekin pidät langasta :). Jos raaskisin, varmaan hamstraisin sitä riittävästi johonkin ihanaan neuletakkiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla kokemuksia tuosta langasta. Alkoi sormet syyhyämään, pakko varmaan ottaa nopeasti puikoille :)

      Poista