keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Pientä varastojen täydentämistä

Tilannehan oli se, että yksi lankalaatikko ammotti tyhjillään. Lisäksi tarvitsin ihan välttämättä paksumpia sukkalankoja testineuloakseni oman raitasukkaohjeeni ennen kuin uskallan sitä julkaista missään.

Lankamaailmastahan sitä täydennystä löytyi vähän enemmänkin kuin oli tarkoitus, sattuipa vielä sopivasti olemaan sukkalangat tarjouksessa.

Sukkaohjeen testaukseen ostin Vikingin Villeä (värit 704, 753, 756 ja 718), joka on mielestäni ollut hyvä peruslanka sukkiin, eikä hintakaan huimaa päätä: 150g:n kerä maksoi 4,30e ja 50g:n kerä 1,50e.


Hyllyvälejä kierrellessäni silmiin osui Gjestalin Maija (väri 218), jonka luo oli vielä pakko palata ja napata muutama kerä mukaan. Näistä ajattelin tehdä jotain kivaa itselleni syksyn piristykseksi.


Ostoskoriin eksyi näiden lisäksi vielä pari kerää Hjertegarnin Blend Bamboota (värit 1361 ja 8029) ja Gjestalin Jannea (väri 434)


Näillä saikin jo melkein laatikon pohjan täyteen. Lankojen värivalinnoista huomaa hyvin, että syksy on tullut. Kaikki tummemmat värit ja varsinkin tuo sinapinkeltainen houkuttelee ihan eri tavalla kuin keväisin.

Tällä kertaa muistin ottaa ostosreissulle mukaan myös viime vuonna lahjaksi saaman Eurokankaan lahjakortin. Ajattelin käydä vilkaisemassa, löytäisinkö jonkun kivan trikookankaan paitaa varten ja ihastuin aivan täysin tähän kettukankaaseen. Sitä siis 120cm mukaan, kiitos. Koko loppuillan soikin päässä Ylviksen The Fox -renkutus. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti