maanantai 10. helmikuuta 2014

Yhden ikuisuusprojektin siirto valmistuneiden listalle

Näitä ikuisuusprojekteja tuntuu kaapeissa lojuvan enemmän kuin omiksi tarpeiksi.

Muutama vuosi sitten löysin Novitan Puro-lankaa tarjouksesta 10e / 10 kerää. Eihän tuollaisen tarjouksen ohi voinut vain kävellä ja niinpä kotiutui muovipussillinen tätä lankaa.

Olin ihaillut tätä tunikan ohjetta yhdessä Novitan lehdessä ja langat päätyivätkin puikoille nopeasti. Kaikki osatkin valmistuivat ripeästi, mutta sitten tuli täydellinen kyllästyminen. Jossain vaiheessa pingotinkin kaikki osat tarkoituksenani viimeistellä neule, mutta taas projekti pysähtyi.

Lauantaina otin itseäni niskasta kiinni ja vihdoinkin neuloin palaset yhteen. En enää edes muista, kuinka kauan tämä on lojunut keskeneräisissä, enkä ehkä haluakaan muistaa, mutta nyt se on valmis.

Edestä
 Lanka: Novita Puro (875)
Puikot: 5mm
Ohje: Novitan lehdestä (tarkennus tulossa)
Langan kulutus: n. 500g

2 kommenttia:

  1. onpas kaunis neule!! :) itselläkin on haaveena toteuttaa jokin vaate neuloen/virkaten mutta tuntuu vähän että tekele jäisi vaan korinpohjalle lojumaan...

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Itsellä ainakin hieman taipumusta siihen, että kesken isojen töiden on pakko tehdä joku pienempi, nopeasti valmistuva työ. Onneksi nämä isommatkin näyttävät pikkuhiljaa valmistuvan, vaikkakin aika hurjalla viiveellä :)

    VastaaPoista